Bulk SMS

hva er det?

Hvorfor bulk SMS er det beste

Bulk SMS betyr enkelt og greit en stor mengde vanlige SMS som er kostnadsfrie for mottaker å motta. Om du har mottatt en melding med reklame, pinkoder til nettbank, informasjon om eventer e.l. på SMS, er dette sendt som Bulk SMS.

For å kunne sende Bulk SMS må man gå via en teleoperatør (da meldingene må gå via GSM nettet), alternativt kan man benytte seg av en SMS gateway som f.eks. Intellipush.com

Hvordan gå frem for å sende en Bulk SMS?

Det enkleste om man har behov for å sende ut en Bulk SMS til kunder eller andre, er å benytte seg av en SMS gateway. Hos de fleste som tilbyr denne tjenesten kan man gjøre dette direkte fra deres kundesider. Hos noen av de mer seriøse tilbyderne, kan man også integrere løsningen inn i allerede eksisterende kundesystem, slik at man kan slipper å logge inn på SMS gatewayens kundesider for å sende SMS. (Dette gjøres via ett API-grensesnitt)

Vi i Intellipush tilbyr Bulk SMS, og kan også være behjelpelige med å integrere løsningen inn i eksisterende systemer. Ta kontakt om du vil ha mer informasjon rundt hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift/organisasjon med utsendelser av Bulk SMS.


Ønsker du mer informasjon må du gjerne ta kontakt med oss på epost eller ring 413 29 999.
Så tar vi kontakt og hjelper deg i gang!

Lykke til!

-

x
x
x
x