SMS markedsføring

rimeligere og mye mer effektivt

Er egentlig SMS dyrt?

Mange føler at SMS er en dyr måte å markedsføre seg på..

Så la oss regne litt på dette:

  • Epostutsending treffer ca 20% av brukerene og kun 7-8% klikker på innholdet. Til gjengjeld er dette ganske billig, men også ganske ineffektivt.
  • Man kan gjøre bannerannonsering, her betaler man per visning, eller klikk og når man regner på det koster det gjerne over 10 kroner per klikk, for å få kunden til å se på det du vil.
  • En facebook annonse vil på mange måter fungere godt, men her skal du kjempe om oppmerksomheten fra venner, nyheter, morsomme videoer og bloggposter om trening. I tillegg kommer du ikke unna med dette før du har brukt noen tusenlapper her også, gjerne rundt 2 kroner per klikk.
  • SMS – her vil du sende SMS til under 50 øre (Enterprise konto) og med en åpningsrate på over 98% har du en fantastisk måte å spre budskapet ditt. Du er nesten garantert at folk leser det, og du har en eksklusivitet i form av at når man leser en SMS, så leser man en SMS.

Basert på disse "forskningsresultatene" er det ganske tydelig at en SMS bruker, som selv har valgt deg og ditt produkt, har lyst til å høre fra deg. Du kan snakke med vedkommende langt billigere enn på Facebook eller andre medier. Så at noen påstår at SMS er dyrt, betyr bare at de ikke vet hva tradisjonell markedsføring egentlig koster. Dette er så billig at selv nisjebutikker i oppstartsfasen har råd til SMS markedsføring.


Ønsker du mer informasjon må du gjerne ta kontakt med oss på epost eller ring 413 29 999.
Så tar vi kontakt og hjelper deg i gang!

Lykke til!

-

x
x
x
x